ValgCamp 2017

Stortingsvalget 2017 nærmer seg, og Rød Ungdom skal i den forbindelse arrangere tidenes ValgCamp!
Rød Ungdom skal drive valgkamp for Rødt, sitte i skoledebatter, stå på stand og verve nye medlemmer som skal være med å kjempe for en bedre verden.
Vil du også bli med å lære deg og bli bedre på RU sin politikk, kjempe for en god og leksefri skole og hvordan vi skal knuse høyresiden?
 
Hold av 24.- 26. mars og bli med på startskuddet på valgkampen på Nordseter Skole sammen med RUere fra hele landet!
 
Har du noen spørsmål angående ValgCampen, bare ta kontakt på ru@sosialisme.no eller 22 98 90 70.
 
 
 

Program for ValgCamp                                                                                         

Forklaring på fargene:
Fellesspor: Hvit
Nivå 1: Lilla
Nivå 2: Oransje
Nivå 3: Grønn

Praktisk informasjon om ValgCamp:

Hvordan skal jeg komme meg dit?

Det blir felles avreise til Nordseter skole fra trafikanten ved Jernbanetorget kl. 17.00 fredag 24. mars. Du må selv bestille reise til Oslo. Om du bestiller reise innen mandag 13. mars, må du kun betale 200 kr i egenandel.

Hvordan bor vi?

Vi skal være på skolen hele helga- og sove der. Det betyr at om du ikke skal være på skolen hele programmet, er det viktig at du oppgir det i påmeldingskjemaet. Om du har spesielle behov eller preferanser når det kommer til soving- ta kontakt med en i sentralstyret eller skriv det i påmeldingsskjemaet. Det vil være nattevakter oppe hver kveld som passer på!

Hvordan spiser vi?

Du vil få alle måltider servert på skolen av en flink kjøkkengjeng! Vi spiser frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Om du har spesielle matbehov, oppgi det i påmeldingsskjemaet.

Hvem kan komme på ValgCamp?

ValgCamp er et åpent arrangement for alle interesserte, og du er mer enn velkommen enten du er medlem eller ikke-medlem. Det blir en god anledning til å bli kjent med andre RUere fra hele landet!

Til bekymra foreldre:
Det vil være mange ansvarlige personer over 18 år tilstede på hele arrangementet som sørger for at alt går som det skal. Både når det gjelder sikkerhet, mat og annet. Det vil være egne nattevakter som er over 18 år som skal passe på at alt går som det skal. Arrangementet er også helt rusfritt, og vi tilrettelegger også for alle spesielle hensyn. Hvis du har andre spørsmål kan du ringe Rød Ungdom kontoret på 22 98 90 70. 

Pris på arrangementet:

Hele ValgCamp’en koster 200 kr og dette inkluderer mat og soving.

 

Pakkeliste:

-Sovepose

-Liggeunderlag

-Toalettsaker

-Skrivesaker

-Klær

-Ting du tenker er nyttig å ha med seg!

 

Har du flere spørsmål om ValgCamp- ikke nøl med å ta kontakt med oss på telefon 22 98 90 70 eller Tobias sin mobil 90 57 70 24. Vi kan også nås på mail: ru@sosialisme.no.

Vi ses på ValgCamp! 

 

Her kan du melde deg på!

Fakta


Når: 24.- 26. mars 2017

Sted: Nordseter Skole, Oslo 

Pris: 200 kr