Sentralstyret

 

Linn-Elise Øhn Mehlen Leder

Linn-Elise er 24 år gammel, og kommer fra Drammen. Hun jobber på RU-kontoret som leder. Hun har tidligere sittet en periode i sentralstyrer hvor hun har jobbet på RU-kontoret som økonomiansvarlig og vært faglig ansvarlig. Linn-Elise har også vært landsstyrerepresentant og nestleder for Oslo Rød Ungdom, og jobbet som regionssekretær for Østlandet Rød Ungdom. 

mail: linnelise[at]sosialisme[dot]no tlf: 98 62 30 40

Tobias Drevland Lund Nestleder

Tobias er fra Skåtøy i Kragerø kommune, og sitter som kommunestyrerepresentant i Kragerø. Han har vært leder for Kragerø RU, og sittet to perioder i landsstyret. Tobias studerer statsvitenskap ved Universitetet i Oslo.

Tobias er fylkesfadder for: Buskerud, Telemark og Vestfold. 

mail: tobias[at]sosialisme[dot]no tlf: 90 57 70 24 

Tomine Sandal Nestleder

Tomine er 21 år gammel, og kommer fra Askøy. Hun har vært leder av Askøy Rød Ungdom. Hun har også sittet i fylkesstyret i Hordaland Rødt, og vært valgkampsekretær for Hordaland Rødt. Tomine er for tiden student, i tillegg til at hun jobber som økonomisekretær for Rødt.

Tomine er fylkesfadder for: Oslo og Akershus. 

mail: tomine[at]sosialisme[dot]no tlf: 90 91 03 55

 

Anja Ariel Brekke Generalsekretær

Anja er 20 år og kommer fra Stavanger. Anja jobber på RU-kontoret som generalsekretær. Hun har vært leder i Stavanger Rød Ungdom og sittet to perioder i landsstyret for Rogaland Rød Ungdom og vært nasjonal valgkampsekretær for Rød Ungdom.

Anja er fylkesfadder for: Nordland. 

mail: anja[at]sosialisme[dot]no tlf: 90 70 79 49

Gyro Fjordheim Fjermedal Økonomiansvarlig

Gyro er 22 år og kommer fra Iveland. Hun har vært organisatorisk nestleder i Trondheim Rød Ungdom. Feministisk ansvarlig i Kristiansand Rød Ungdom og sittet i landsstyret fra Sør-Trøndelag Rød Ungdom. Hun har tidligere vært sommerleirsjef og FemFest-sekretær.

Gyro er fylkesfadder for: Nord- Trøndelag og Sør-Trøndelag. 

mail: gyro[at]sosialisme[dot]no tlf: 95 09 79 22

Snorre Log Skage

Snorre er 22 år gammel, og kommer fra Flekkefjord. Snorre har vært leder for Lister Rød Ungdom. Han har også sittet en periode i landsstyret til Rød Ungdom fra Vest-Agder. Snorre jobber som reisesekretær for Ungdom mot EU.

Snorre er fylkesfadder for: Aust-Agder og Vest-Agder.

mail: snorre[at]sosialisme[dot]no tlf: 45 22 15 93

 

Tale Hammerø Ellingvåg

Tale er 23 år gammel. Hun fra Skåtøy utenfor Kragerø. Tale har lang erfaring fra Natur og Ungdom, hvor hun har blant annet har sittet i sentralstyret. Hun har vært med i RU siden 2009. Tale jobber som studentsekretær i Ungdom mot EU. 

Tale er fylkesfadder for: Rogaland og Hordaland. 

mail: tale[at]sosialisme[dot]no tlf: 92 44 06 83

 

Jakob Nygård Pedersen 

Jakob er 23 år, og kommer fra Oslo. Han har vært nestleder i Ungdomskolelaget i Oslo Rød Ungdom, leder for Grünerløkka Rød Ungdom og leder av Oslo Rød Ungdom. Han har også sittet i ungdomsutvalget i LO Oslo og Akershus som RUs representant. Han jobber i dag som energimontørlærling.

Jakob er fylkesfadder for: Oslo og Akershus. 

mail: jakob[at]sosialisme[dot]no tlf: 47 25 55 74

Ane Margrethe Ugelvik 

Ane er fra Tana i Finnmark. Hun var med på å starte opp Alta RU, hvor hun har vært økonomiansvarlig. Hun har ellers vært aktiv i Natur og Ungdom og styremedlem i Oslo-lokallaget av den samiske organisasjonen Noereh.

Ane Margrethe er fylkesfadder for: Finnmark og Troms. 

mail: AneMargrethe[at]sosialisme[dot]no tlf: 94 79 17 36

Christian Eikeland 

Christian er fra Fræna utenfor Molde. Han har blant annet vært landsstyrerepresentant for Møre og Romsdal og leder av Molde RU.

Christian er fylkesfadder for: Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane. 

mail: christian[at]sosialisme[dot]no tlf: 90 25 66 78

Rameen Najam Sheikh

Rameen har vært leder for Oslo RU og har sittet i arbeidsutvalget til 8. Mars-komiteen i byen. Hun er det yngste medlemmet av sentralstyret.

Rammen er fylkesfadder for: Hedmark og Oppland.

mail: rameen[at]sosialisme[dot]no tlf: 92 07 23 10

Jor Hjulstad Tvedt 

Jor er fra Oslo, og har ikke vært lokallagsaktiv i RU tidligere. Han har derimot sittet i hovedkomiteen for Operasjon Dagsverk, og sitter også som reprensetant for Venstrealliansen i studentparlamentet ved UiO.

Jor er fylkesfadder for: Østfold og Hedmark. 

mail: jor[at]sosialisme[dot]no tlf: 41 84 71 60

Joanne Brynhildsen Sørheim

Joanne er fra Ringsaker, og var med og startet opp Hamar RU. Hun har vært mest aktivt i Natur og Ungdom, hvor hun blant annet har vært fylkesleder for Hedmark NU.

Joanne er fylkesfadder for: Buskerud, Telemark og Vestfold. 

mail: joanne[at]sosialisme[dot]no tlf: 94 97 96 24

 

 

 

Andre kontaktsider