Sentralstyret

 

Linn-Elise Øhn Mehlen Leder

Linn-Elise er 25 år gammel, og kommer fra Drammen. Hun jobber på RU-kontoret som leder. Hun har tidligere sittet en periode i sentralstyrer hvor hun har jobbet på RU-kontoret som økonomiansvarlig og vært faglig ansvarlig. Linn-Elise har også vært landsstyrerepresentant og nestleder for Oslo Rød Ungdom, og jobbet som regionssekretær for Østlandet Rød Ungdom. 

mail: linnelise[at]sosialisme[dot]no tlf: 98 62 30 40

Tobias Drevland Lund Nestleder

Tobias er 20 år og kommer fra Skåtøy i Kragerø kommune, og sitter som kommunestyrerepresentant i Kragerø. Han har vært leder for Kragerø RU, og sittet to perioder i landsstyret. Tobias studerer statsvitenskap ved Universitetet i Oslo.

Tobias er fylkesfadder for: Telemark. 

mail: tobias[at]sosialisme[dot]no tlf: 90 57 70 24 

Tomine Sandal Nestleder

Tomine er 21 år gammel, og kommer fra Askøy. Hun har vært leder av Askøy Rød Ungdom. Hun har også sittet i fylkesstyret i Hordaland Rødt, og vært valgkampsekretær for Hordaland Rødt. Tomine er for tiden student, i tillegg til at hun jobber som økonomisekretær for Rødt.

Tomine er fylkesfadder for: Buskerud. 

mail: tomine[at]sosialisme[dot]no tlf: 90 91 03 55

 

Anja Ariel Brekke Generalsekretær

Anja er 21 år og kommer fra Stavanger. Anja jobber på RU-kontoret som generalsekretær. Hun har vært leder i Stavanger Rød Ungdom og sittet to perioder i landsstyret for Rogaland Rød Ungdom og vært nasjonal valgkampsekretær for Rød Ungdom.

Anja er fylkesfadder for: Nordland. 

mail: anja[at]sosialisme[dot]no tlf: 90 70 79 49

Gyro Fjordheim Fjermedal Økonomiansvarlig

Gyro er 23 år og kommer fra Iveland. Hun har vært organisatorisk nestleder i Trondheim Rød Ungdom. Feministisk ansvarlig i Kristiansand Rød Ungdom og sittet i landsstyret fra Sør-Trøndelag Rød Ungdom. Hun har tidligere vært sommerleirsjef og FemFest-sekretær.

Gyro er fylkesfadder for: Nord- Trøndelag og Sør-Trøndelag. 

mail: gyro[at]sosialisme[dot]no tlf: 95 09 79 22

Snorre Log Skage

Snorre er 22 år gammel, og kommer fra Flekkefjord. Snorre har vært leder for Lister Rød Ungdom. Han har også sittet en periode i landsstyret til Rød Ungdom fra Vest-Agder. Snorre jobber som reisesekretær for Ungdom mot EU.

Snorre er fylkesfadder for: Aust-Agder og Vest-Agder.

mail: snorre[at]sosialisme[dot]no tlf: 45 22 15 93

 

Tale Hammerø Ellingvåg

Tale er 24 år gammel. Hun fra Skåtøy utenfor Kragerø. Tale har lang erfaring fra Natur og Ungdom, hvor hun har blant annet har sittet i sentralstyret. Hun har vært med i RU siden 2009. Tale jobber som studentsekretær i Ungdom mot EU. 

Tale er fylkesfadder for: Rogaland og Hordaland. 

mail: tale[at]sosialisme[dot]no tlf: 92 44 06 83

 

Jakob Nygård Pedersen 

Jakob er 23 år, og kommer fra Oslo. Han har vært nestleder i Ungdomskolelaget i Oslo Rød Ungdom, leder for Grünerløkka Rød Ungdom og leder av Oslo Rød Ungdom. Han har også sittet i ungdomsutvalget i LO Oslo og Akershus som RUs representant. Han jobber i dag som energimontørlærling.

Jakob er fylkesfadder for: Oslo og Akershus. 

mail: jakob[at]sosialisme[dot]no tlf: 47 25 55 74

Ane Margrethe Ugelvik 

Ane Margrethe er 22 år og kommer fra Tana i Finnmark. Hun var med på å starte opp Alta RU, hvor hun har vært økonomiansvarlig. Hun har ellers vært aktiv i Natur og Ungdom og styremedlem i Oslo-lokallaget av den samiske organisasjonen Noereh.

Ane Margrethe er fylkesfadder for: Finnmark og Troms. 

mail: AneMargrethe[at]sosialisme[dot]no tlf: 94 79 17 36

Christian Eikeland 

Christian er 22 år og kommer fra Fræna utenfor Molde. Han har blant annet vært landsstyrerepresentant for Møre og Romsdal og leder av Molde RU.

Christian er fylkesfadder for: Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane. 

mail: christian[at]sosialisme[dot]no tlf: 90 25 66 78

Rameen Najam Sheikh

Rameen er 19 år og kommer fra Oslo. Hun har vært leder for Oslo RU og har sittet i arbeidsutvalget til 8. Mars-komiteen i byen. Hun er det yngste medlemmet av sentralstyret.

Rammen er fylkesfadder for: Oslo og Akershus.

mail: rameen[at]sosialisme[dot]no tlf: 92 07 23 10

Jor Hjulstad Tvedt 

Jor er 22 år og fra Oslo, og har ikke vært lokallagsaktiv i RU tidligere. Han har derimot sittet i hovedkomiteen for Operasjon Dagsverk, og sitter også som reprensetant for Venstrealliansen i studentparlamentet ved UiO.

Jor er fylkesfadder for: Østfold og Vestfold.

mail: jor[at]sosialisme[dot]no tlf: 41 84 71 60

Joanne Brynhildsen Sørheim

Joanne er 20 år og kommer fra Ringsaker, og var med og startet opp Hamar RU. Hun har vært mest aktivt i Natur og Ungdom, hvor hun blant annet har vært fylkesleder for Hedmark NU.

Joanne er fylkesfadder for: Hedmark og Oppland.  

mail: joanne[at]sosialisme[dot]no tlf: 94 97 96 24

 

 

 

Andre kontaktsider