NyheterBli med! Støtt Women on Waves!

På Rød Ungdoms SommerLM ble det samlet inn penger til Women on Waves, og vi fikk samlet inn over 10 000 kr. Fordi vi ønsker å bidra enda mer til Women on Waves og deres arbeid fortsetter vi innsamlingen!

Dersom du ønsker å bidra kan du overføre en valgfri sum til kontonr. 1503.72.36990, merk betalingen med “Women on waves”.

Women on Waves ble grunnlagt i 1999 og tilbyr informasjon, prevensjon og aborter på skip i internasjonalt farvann. Slik kan de tilby dette også til kvinner som ikke kan få dette i hjemlandet pga. forbud mot abort eller andre lover som hindrer kvinner i å bestemme over egen kropp.

Women on Waves er på denne måten med på å gjøre kvinner i stand til å kunne ta egne valg om kroppen og framtiden sin. De jobber sammen med lokale organisasjoner verden over. I tillegg til helsehjelp og informasjon om dette, jobber de også med å sette fokus på konsekvensene av uønskede graviditeter og ulovlige aborter.

Du kan lese mer om Women on Waves på deres hjemmeside, trykk her!

Vi kommer til å fortesette innsamlingen ut oktober 2016.

Ps. På Globaliseringskonferansen 27.-30. oktober arrangerer Rød Ungdom et møte om abortrettigheter i ulike land, der blant annet Hazal Atay fra Women on Waves deltar. Les mer her!


Siste nyheter


Nå kan du betale kontingent med Vipps!

Nå er det blitt enda flere muligheter for å betale kontingent, Vipps er blitt godkjent betalingsmåte for kontingen.
LES RESTEN AV ARTIKKELEN

Vil du jobbe som høstkonferansesekretær?

Nå har du muligheten til å jobbe med Rød Ungdoms høstkonferanse! Er du den rette til å lage tidenes sommerleir? Søk da vel!
LES RESTEN AV ARTIKKELEN

Ingen er fri før alle er fri!

LES RESTEN AV ARTIKKELEN