NyheterBli med! Støtt Women on Waves!

På Rød Ungdoms SommerLM ble det samlet inn penger til Women on Waves, og vi fikk samlet inn over 10 000 kr. Fordi vi ønsker å bidra enda mer til Women on Waves og deres arbeid fortsetter vi innsamlingen!

Dersom du ønsker å bidra kan du overføre en valgfri sum til kontonr. 1503.72.36990, merk betalingen med “Women on waves”.

Women on Waves ble grunnlagt i 1999 og tilbyr informasjon, prevensjon og aborter på skip i internasjonalt farvann. Slik kan de tilby dette også til kvinner som ikke kan få dette i hjemlandet pga. forbud mot abort eller andre lover som hindrer kvinner i å bestemme over egen kropp.

Women on Waves er på denne måten med på å gjøre kvinner i stand til å kunne ta egne valg om kroppen og framtiden sin. De jobber sammen med lokale organisasjoner verden over. I tillegg til helsehjelp og informasjon om dette, jobber de også med å sette fokus på konsekvensene av uønskede graviditeter og ulovlige aborter.

Du kan lese mer om Women on Waves på deres hjemmeside, trykk her!

Vi kommer til å fortesette innsamlingen ut oktober 2016.

Ps. På Globaliseringskonferansen 27.-30. oktober arrangerer Rød Ungdom et møte om abortrettigheter i ulike land, der blant annet Hazal Atay fra Women on Waves deltar. Les mer her!


Siste nyheter


Rød Ungdom kontoret tar påskeferie

Fra og med mandag 10. april tar Rød Ungdom kontoret påskeferie. Vi er tilbake på kontoret tirsdag 18. april. Vi ønsker alle våre medlemmer og venner en god påske!
LES RESTEN AV ARTIKKELEN

Nynazister demonstrerte i Arendal

I helga demonstrerte nynazistene i Nordfront i Arendal. Det er trist at nynazister igjen markerer seg offentlig sier antirasistisk ansvarlig i Rød Ungdom, Ane Margrethe.
LES RESTEN AV ARTIKKELEN

Gratulerer med kvinnedagen!

Rameen N. Sheikh er 19 år gammel og feministisk ansvarlig i Rød Ungdom. I år skal hun gå i sitt sjette 8.mars-tog.
LES RESTEN AV ARTIKKELEN