Betal kontingent

5 gode grunner til å betale kontingent

1. Muligheten til å bidra i Norges kuleste ungdomsparti:
Forandring er ingen tilskuersport. For at vi skal klare å nå våre store mål om en ny og bedre verden trenger vi alles bidrag.

2. Tilgang til internsidene:
Når du betaler kontingenten din får du tilgang til internsidene til Rød Ungdom. Her kan du finne mange interessante og nyttige tips og triks, informasjon om hva som skjer i RU og en mulighet til å delta på diskusjonsforumet.

3. Rød Ungdom blir viktigere med mange i ryggen:
Flere medlemmer betyr mer aktivitet, flere penger og mer makt. Derfor trenger Rød Ungdom så mange betalende, og aktive medlemmer som mulig!

4. Rebell:
Som medlem får du tilsendt bladet vårt Rebell hver gang det blir utgitt.

5. Konserter, aksjoner, læring og mange venner: 
Som medlem blir du invitert på alle arrangementer, du får høre konserter med de kuleste banda, du kan være med å lage aksjoner, lære mye, bli aktiv i et lokallag og få mange nye venner

 

Hvor mye skal du betale?

Kontingentsatsene er som følger:

Førstegangskontingent - 50 kr.

Ungdomsskoleelever/arbeidsløse - 100 kr.

Videregåendeelever/studenter/vernepliktige - 200 kr.

Arbeidende - 400 kr.

 

Hvordan betaler du?

Du kan betale på to ulike måter:

  1. Overføring i nettbank til kontonummer: 1645.13.32663. Det er denne måten vi liker best, fordi da får vi hele summen selv! Husk å merke betalingen med navn.
  2. Sende sms til telefonnummer 2434 med teksten RU <mellomrom> beløpet du skal betale <mellomrom> navn . Eks: RU 200 Kari Nordmann (NB: Dersom du er arbeidende må du sende 2 SMS-er tilsvarende 200). Husk å merke betalingen med navn

Uansett hvilken metode du velger, så må du huske å merke betalingen med ditt navn!